Ga samen voor talent

Gepubliceerd op 10 januari 2020 om 20:17

 

Wil je graag met talent aan de slag, schrijf je dan zeker in voor deze vorming. https://www.kwadraet.be/cursus/ga-samen-voor-talent

Tijdens deze talentgerichte reis ontdek je waarom inzetten op talent een meerwaarde is voor mens en organisatie. We gaan uit van wat mensen drijft en leren kijken naar kansen in teamverband. Je maakt kennis met talentgericht leidinggeven en krijgt handvatten om er mee aan de slag te gaan.
Programma

Tijdens deze vorming ‘ Ga samen voor talent ‘ staan we stil bij wat we onder talent verstaan. Samen met Kobe Michiels, de auteur van het boek Ga voor talent, ontdekken we op interactieve wijze hoe we met talent aan de slag kunnen gaan. Om inzicht te krijgen maken we gebruik van een handmethodiek bij onszelf, in teamverband en als talentgerichte coach. Bij het begeleiden focussen we op praktische oplossingen. We maken ook kennis met een dieptemodel en gebruiken vragen om hierbij stil te staan.

Zo gaan we samen in dialoog over wat ons drijft. Hierdoor krijgen we kapstokken om talentenmatrices op te kunnen maken in functie van groei bij mens en organisatie. Onze ervaring leert dat goesting voldoende is om aan deze vorming deel te nemen. Voor ons telt immers elk talent!

Meer info via www.gofortalent.be

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.